Halaman

Awak,saya borink teman saya leh
Apa pon yg awak mtk sumer boleh
Kalau saya nk mtk kereta ferrari leh x
Awak nih pon agak2 lah mtk bukn2
Mcm tuh awak x sayang saya
Aikkk mcm tuh pon boleh ke

Saya gurau jer,Saya sayang awak apa adanya ^_^

Follower

Isnin, 16 Julai 2012

Nak cari duit

Wah dah lama i x update blog ,maaf k :)  hurm harini i nak bgtahu kat u all i dapat call dekat hotel sri damansara hotel yg 4 star tuh huuu untuk interview i apply receptionist kat cto,mintak2 lah dapat doa-doakan i k,, i pon dah jrg on9 fb bukan apa sibuk cri duit sebb puasa nk dekat lagi pon nk cept2 beli kreta senang x yah dah naik train.i harap berkat kesungguhan i diberkati tuhan.amin.

2 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...