Halaman

Awak,saya borink teman saya leh
Apa pon yg awak mtk sumer boleh
Kalau saya nk mtk kereta ferrari leh x
Awak nih pon agak2 lah mtk bukn2
Mcm tuh awak x sayang saya
Aikkk mcm tuh pon boleh ke

Saya gurau jer,Saya sayang awak apa adanya ^_^

Follower

Isnin, 13 Februari 2012

banyak sgt assgmnt

Harini dah pukol 1:26 am dah tp aku x tito lagi sebb terlalu bnyak sgt assgmnt kena wat.tpi hrini pon aku sedih jugak sebb ade some1 tuh dye dah mcm lain cket,dye dah x mcm dri dye yang aku mula2 kenal dlu.skrg dye jd mcm kuat mara aku.ignore aku kdng2 keslhn aku kecik jer hurmm tapelah aku berserah je pada yang maha esa aku harap aku akan hidup bahagia setelah aku dh bnyak melalui pelbgai dugaan nih.amin ..nih aku nk tunjuk ckit ade pic yang aku edit korang rse smart x??



2 ulasan:

  1. nice edit~ weewooo Liv vs. Man U tu~ btw, kalu you gune layering modifier lagi semart kot ;) (modify each consequent layer using multiply transparency).. ;)

    BalasPadam
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...