Halaman

Awak,saya borink teman saya leh
Apa pon yg awak mtk sumer boleh
Kalau saya nk mtk kereta ferrari leh x
Awak nih pon agak2 lah mtk bukn2
Mcm tuh awak x sayang saya
Aikkk mcm tuh pon boleh ke

Saya gurau jer,Saya sayang awak apa adanya ^_^

Follower

Khamis, 7 Mac 2013

no love no pain no hurt

Assalamualaikum dah lama aku x update blog sebab bz dgn kerja sume..mcm2 dah berlaku dlm hidup ni x tau dah nk mengadu ngn sape hanya blog tmpt aku mengadu sekarang...entahla

pasal kerja aku dah berhenti sebab bos aku tahan gaji aku dah lama aku kerja situ makin banyak lak dugaan adoii

pasal cinta lagi lah aku x tau nk comment per...mungkin better single dari couple x de sakit hati...dah2 mcm2 aku berkorban tapi dya x reti nk hargai baik aku blah.....biarlah hati terluka sekrang dari aku tunggu lama2..

ini lah story aku sekrg...esok dah start kerja baru.just promoter..x perlah janji kerja yg halal.mls nk fikir2 kapel2 da...sakit hati kalau melibatkan perasaan huhuhuuhu...just doakan aku berjaya k aminnnn.....

ini saja aku nk update nanti lau aku free aku update mcm2 lagi tata

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...